Рекордьорът по титли в Англия Манчестър Юнайтед може да може отново да опита да купи крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо след края на сезона, съобщава Eurosport. "Червените дяволи" удариха на камък в това отношение през миналото лято, след като не се разбраха с вестфалци за неговата цена. Тогава от Борусия искаха 100 милиона паунда, но англичаните не бяха готови да извадят подобни пари.

От "Олд Трафорд" обаче не са се отказали напълно от идеята за привличането на Санчо и се очаква да започнат нова офанзива през лятото. Напоследък се появиха информации, че 21-годишният играч има желание да се завърне на Острова и това може да помогне на Юнайтед при преговорите.

Към момента обаче двете страни все още имат сериозни търкания за цената на футболиста. От Манчестър смятат да сложат на масата 60 милиона паунда, докато от Дортмунд не са склонни да отстъпят сериозно от сумата, която искаха за него през миналото лято.

Състезателят е на "Сигнал Идуна Парк" от 2017 година, когато бе привлечен от Манчестър Сити срещу 6,7 милиона паунда. Оттогава насетне той има 43 гола и 60 асистенции за германския клуб.