Спортният директор на Борусия Дортмунд Михаел Цорк намекна, че някои от проявите на голямата звезда на тима Джейдън Санчо извън терена понякога идват в повече на ръководството на тима. 

40 снимки

Санчо се представя на феноменално ниво през тази кампания, записвайки 20 гола и 20 асистенции във всички турнири. Въпреки това той неведнъж се забъркваше в проблеми с клубното ръководство след нарушения на дисциплината. 

В един от тези случаи той получи глоба, след като не се върна навреме след пауза за националните отбори през октомври миналата година. Най-пресният скандал, в който се замеси англичанина дойде в последните седмици, след като той и неговият фризьор бяха снимани без необходимите предпазни средства в дома на играча. Цорк призна безспорните качества на Санчо на терена, но и добави, че поведението му извън него не винаги е лесно за преглъщане. 

"Джейдън е невероятен футболист, който е забележим не само на терена, но в дадени случаи това важи и за извън него. Понякога не е лесно за нас", беше лаконичният коментар на директора по темата.