Джейдън Санчо е решен да напусне окончателно Манчестър Ю и да продължи кариерата си в Борусия Дортмунд. Играчът отиде под наем в германския клуб след като отношенията му с мениджъра на „червените дяволи“ Ерик Тен Хаг се изостриха през есента. 23-годишният футболист изигра вече 9 мача за Борусия Дортмунд, вкарвайки 1 гол и добавяйки 2 асистенции. Попадението дойде в двубоя срещу Вердер Бремен.

Санчо трябва да се върне обратно на Острова според настоящото споразумение между клубовете. Смяната на спортно-техническото управление в Манчестър Ю и идването на Сър Джим Радклиф обаче няма да промени мнението на футболиста за бъдещето му. Според „Билд“ Санчо продължава да е категоричен, че няма никакво намерение да бъде на „Олд Трафорд“ през есента. Екипът на Радклиф заяви, че ще преоцени всички спортни решения, взети през този сезон от клуба преди да пристъпи към нови. Никъде обаче не се коментира дали проблемът е само Тен Хаг или и отношенията с „червените дяволи“ вече са скъсани необратимо.

40 снимки

Борусия Дортмунд би искал да вземе Санчо отново, но само с нов наем и да не инвестира значима сума в купуването му.

Скандалът между Санчо и Тен Хаг възникна около мача с Арсенал през септември. Тогава Тен Хаг заяви, че Санчо не е тренирал добре и поради това не е бил включен в състава. Нападателят имаше специално изявление, в което обяви, че няма нищо подобно, а след това отказа да се извини на треньора.

През лятото на 2021 година Санчо подписа с Манчестър Ю от Борусия Дортмунд, но успя да вкара едва 12 гола и да добави 6 асистенции за 82 мача с екипа на „червените дяволи“.