Старши треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич заяви, че очаква от отбора по-добро представяне, отколкото в първата среща с Манчестър Сити, преди утрешното домакинство срещу английския гранд в група G на Шампионската лига.

Борусия Дортмунд загуби с 1:2 гостуването си в Манчестър. Към момента гражданите са начело във временното класиране с 10 точки, докато германският тим е втори със 7 точки в актива си.

„Трябва да приемем, че те ще опитат да наложат своя стил на игра. Те обичат да задържат топката, да комбинират много в централните зони. Ще опитаме да го предотвратим утре“, коментира Един Терзич на пресконференцията преди двубоя.

„Надяваме се да подобрим представянето си от първата среща и този път да сме на ниво до последната минута. Сити ще играе срещу нас така, както го прави срещу всеки един друг отбор в света“, каза още Терзич.

Gulliver/GettyImages
39 снимки

Треньорът обяви, ме Салих Йозджан е наказан за утрешния мач, тъй като има три жълти картони. „Дониел Мален се чувстваше добре вчера и днес. Нико Шлотербек също изглеждаше добре вчера. При Марко Ройс ситуацията е въпрос на дни, но ще видим дали е готов утре сутрин“, обясни Терзич.

По повод настоящата форма на Рейна, Един Терзич заяви: „Той показа много добри неща в нападение. Дава ни сигнали, че е напълно свеж и готов за утрешния мач.“

Вратарят Грегор Кобел пък коментира завръщането на нападателя Ерлинг Холанд в Дортмунд. „Ерлинг е много добро момче и изключителен футболист. Сбогуването с него беше много емоционално. Той е брутално бърз, но утре ще трябва да го спрем. На тренировките винаги беше предизвикателство да се изправя срещу него“, каза Кобел.