Ерлинг Халанд е подарил на бившите си съотборници от Борусия Дортмунд и служителите на клуба специални фланелки на Манчестър Сити след мача между двата отбора от Шампионската лига снощи, съобщи "Билд".

В информацията се казва, че Халанд е подписал всички фланелки с номер девет на английския шампион, в който премина от Дортмунд.

Норвежкият стрелец раздаде скъпи часовници на играчите и персонала на Дортмунд при раздялата си с клуба през лятото, според информации на обща стойност половин милион евро.

Халанд бе посрещнат топло от феновете на Дортмунд в мача в сряда, който завърши 0:0, резултат, който бе достатъчен за Сити да спечели първото място в групата, а Дортмунд да се класира на осминафиналите като втори в групата.

Норвежецът, който отбеляза 22 гола в предишните си 14 мача за Сити, не успя да се разпише срещу бившия си отбор и беше сменен на полувремето заради лек здравословен проблем.

След мача Халанд не бързаше да си тръгва, разговаряше, раздаваше автографи, позираше за селфита и целуна Грегор Кобел по бузата, точно когато вратарят на Дортмунд даваше телевизионни интервюта.