Мениджърът на Ливърпул и бивш треньор на Борусия Дортмунд Юрген Клоп поздрави немците за категоричния успех над Атлетико Мадрид в сряда вечер в Шампионската лига.

Ливърпул надви Цървена звезда с 4:0, а Борусия се справи с Атлетико със същия резултат в груповата фаза на престижния турнир.

"Показахме хубав футбол. Такива мачове могат да са много трудни. Съперникът се защитаваше масирано. Хубаво е да видиш момчетата в настроение и да се борят. Атмосферата беше приятна. Щастлив съм, че всичко се получи", коментира Юрген Клоп за мача на "мърсисайдци", а попитан за бившия си отбор, германецът заяви:

"Моите уважения към Цървена звезда, но 4:0 срещу Атлетико Мадрид е нещо специално, така че поздравления! Трябва да гледам мача. Наистина поздравления. Очевидно те са в добър момент."

"Все още не знаем колко добри можем да бъдем. Това се отнася  и за другите. Днес беше наистина добра вечер. Още веднъж – можеше да се получи много труден мач и заради нашето добро представяне това не стана", върна се Клоп на темата Ливърпул.