Футболистът на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо заяви, че очаква с нетърпение първия мач на тима от четвъртфиналите в Шампионската лига срещу Атлетико Мадрид. Двата състава ще излязат един срещу друг в испанската столица Мадрид в сряда, а реваншът предстои на 16 април в Германия.

"Нямам търпение за двубоя в сряда. Чака ни труден мач, тъй като никога не е лесно в Мадрид. Те имат чудесен отбор. Ние трябва да запазим концентрация и да останем задружни. Сигурен съм, че можем да победим", коментира Санчо пред германски медии.

"Представянето им говори само по себе си. Много са силни в защита и не бива да ги подценяваме. Трябва да се придържаме към плана си и да се борим докрай. Трябва да вярваме в себе си и способността си да победим", каза още Джейдън Санчо, който играе в Борусия Дортмунд под наем от Манчестър Юнайтед.

Защитникът Нико Шлотербек добави: "Постигнахме много в Шампионската лига тази година и заслужихме мястото си на четвъртфиналите. Няма да се крием от никой. Трябва да останем компактни по време на мача в сряда, да внимаваме при контраатаките на Атлетико и да опитаме ние да сме ефективни в това отношение."