Треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич иска силно представяне от своите футболисти срещу Атлетико Мадрид в реванша от четвъртфиналите в Шампионската лига във вторник. Специалистът е сигурен, че "жълто-черните" имат шансове да отстранят испанците след поражението с 1:2 в първия мач преди седмица.

"Атлетико ни принуди да грешим миналата седмица, но държим всичко в своите ръце утре, за да преминем в следващия кръг. Знаем, че съперниците ни са много, много опитни. Искаме да се представим по-добре още от самото начало. Когато играеш срещу Атлетико Мадрид, индивидуалните грешки веднага се наказват. Много по-важно е как ще реагираме. Готови сме да компенсираме грешките", заяви Терзич пред медиите.

Нападателят Себастиен Алер, който отбеляза гол в първия мач, пропуска двубоя, след като получи контузия в глезена по време на победата на Дортмунд с 2:1 в Бундеслигата като гост срещу Борусия Мьонхенгладбах в събота.

"Алер за съжаление отново получи контузия на глезена. Сега получава цяла седмица почивка. В събота ще има окончателна диагноза, за да се определи малко по-ясно периода на отсъствие. Предполагаме, че той няма да бъде на разположение от две до три седмици", каза още германският специалист. 

Джейдън Санчо, който пропусна пътуването до Мьонхенгладбах, защото беше болен, се завръща в състава на "жълто-черните".