Джейдън Санчо говори за напускането си от Манчестър Юнайтед в интервю, дадено в Германия. Англичанинът се завърна в Борусия Дортмунд през януари под наем, след като се провали тотално след преминаването си на „Олд Трафорд“ и загуби напълно доверието у Ерик тен Хаг. 23-годишният офанзивен футболист направи трансфер за 75 милиона паунда през 2021-а година, но вкара само 12 гола и 8 асистенции в 82 мача за „червените дяволи“.

Сега той е обратно на „Сигнал Идуна Парк“, където се радва, че отново е с Марко Ройс в отбор и призна, че двамата са говорили за ситуацията още през юли 2023-а година.

„С Ман Юнайтед играхме във Вегас с Дотмунд, а тогава Ройс ми каза да се върна обратно в Дортмунд. Никога не съм изключвал тази опция, а Борусия е място, където знам, че всеки ме иска обратно“, каза той за YouTube канала на вестфалци.

„Хубаво е да познавам клуба и играчите, които искат отново да играя с тях. Чувствам се щастлив и се наслаждавам на втория си период тук. Винаги съм бил в контакт с хората от Дортмунд и винаги гледах мачовете. Този клуб ми помогна страшно много и ще бъде вечно част от моя живот. Не спрях комуникация с Марко Ройс и Джейми Бино-Гитенс, като с втория сме от Лондон“, коментира още офанзивният футболист.