Наставникът на Борусия Дортмунд Люсиен Фавър призна, че не може да е сигурен какво ще е бъдещето на Джейдън Санчо и Ашраф Хакими през идното лято. 

Двете от звездите на "жълто-черните" са с неясна ситуация по различни причини. Санчо продължава да е субект интензивни спекулации, свързващи го с трансфер във Висшата лига. Хакими, от друга страна, е само под наем на "Сигнал Идуна Парк" и далеч не е сигурно дали Борусия ще може да задоволи финансовите претенции на Реал Мадрид, чийто собственост е мароканеца. 

Фавър също не пожела да се впуска в особени детайли, подчертавайки, че все още няма яснота около това къде ще се подвизават двамата играчи догодина. 

"Ще видим какъв ще е съставът ни през следващия сезон. Някои играчи може данапуснат, въпреки че се надяваме те да останат. Със сигурност за момента не знаем каква ще е ситуацията с Хакими и Санчо", започна швейцарският специалист. 

"Разбира се, че се надяваме да останат, което ще е голямо улеснение за мен. Ще видим обаче какво ще направим на трансферния прозорец и в коя зона конкретно", завърши Фавър.